Чт, 2024-03-28, 18:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:54
Луценко оприлюднив у відеоблозі свої політичні цілі
Інші останні Політичні новини
15 квітня вночі екс-міністр МВС Юрій Луценко створив офіційну сторінку в мережі Facebook. Він привітав усіх в мережі Facebook і завантажив відеозвернення.

"З нашої країни виїхало мільйони людей, а ще більше мріє з неї втекти. І це абсолютно зрозуміло, адже нинішня українська держава стала головною загрозою для кожного українця. Я відчуваю своєю місією повернути Україні надію, разом з вами написати нову візію української держави, в якій за щастя народитися, комфортно жити і за яку варто в разі необхідності віддати життя. Другим своїм завданням я бачу зусилля з висунення єдиного кандидата від української опозиції на президентських виборах 15-го року. Я думаю, що не помилюся, якщо скажу, що всі розуміють - це єдиний варіант для перемоги над нинішнім режимом. Причому зробити це треба ще цього року. Я буду робити все, щоб так і сталося... Третім своїм завданням я бачу, маючи програму нової української республіки, маючи єдиного кандидата в президенти, підняти мільйони людей на досягнення перемоги.

Я думаю, що головне - об'єднати зусилля не тільки партій, а й українського суспільства. Бо тільки колосальна потуга реєстрового українського опозиційного козацтва з загальним посполитим рушенням, як це було в 2004 році, здатна викурити цю владу із зайнятих ними владних кабінетів. Я буду робити все, що знаю, що вмію і в що вірю, щоб так і сталося. Взагалі, найбільше, що б я хотів би принести в українську політику, - це оптимізм, віру в свої сили. Я знаю, що коли об'єднуються небайдужі люди, які думають не про гроші чи посади, а про країну, то те, що ще вчора здавалося фантастикою, стає реальністю. Мій акаунт у фейсбуці, моя електронна пошта - саме для того, щоб такі люди об'єдналися", - сказав Юрій Луценко.

Омбудсмен послалася на стан здоров'я Луценка і на те, що екс-міністр вНагадаємо, 5 квітня омбудсмен Валерія Лутковська звернулася до президента Віктора Януковича з проханням про помилування Луценка. ідбув більшу частину покарання. 7 квітня Янукович підписав указ про помилування, і того ж дня екс-міністр полишив колонію.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1065 | Додав: adminA | Теги: Луценко, відеоблог, політичні цілі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]