Чт, 2024-03-28, 21:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:01
Луческу презентував власну книгу
Інші останні Спортивні новини
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу презентував свою книгу "Моя шахтарська історія". Презентація відбулася на "Донбас-Арені".

Містер прийшов разом зі своєю дружиною Неллі. На урочистій події також були присутні співавтори книги відомий спортивний журналіст Юрій Юріс, а також асистент Луческу Олександр Спиридон.

"Звичайно, це моя книга, але заслуговують уваги і ті люди, які допомагали мені її написати. У першу чергу, Андрій Бабешко, який був ініціатором цієї ідеї. І, звичайно, Юрій Юріс, зусиллями якого ідея була втілена в життя. Тому що він і написав цю книгу, стежив за моєю кар'єрою в "Шахтарі" і відобразив у цій книзі всі віхи мого "шахтарського" життя.

Напевно, тут ви відчуєте, не тільки професійно написану автором роботу, але і сторону вболівальника - мою любов до "Шахтаря" і до всіх його шанувальників, які завжди були поруч.

Сподіваюся, що, прочитавши цю книгу, мої гравці будуть намагатися тільки примножити наші досягнення, і нам ще буде що згадати хорошого", - сказав Луческу під час урочистостей.

За процесом захоплено спостерігали і футболісти "Шахтаря". Капітан донецької команди Даріо Срна привернув до себе увагу через підбите око. Як виявилося, в розташуванні своєї національної збірної хорват отримав розсічення в області брови, і йому були накладені шви.

Крім того, Срну чекала почесна місія. Під час презентації Містер підкликав його до себе, підкресливши при цьому, що поряд з Разваном Рацем і Томашем Хюбшманом хорват був свідком усіх семи років його роботи на благо "Шахтаря".

"Можу сказати, що сім років у "Шахтарі" пройшли як один день - день, повний хороших моментів і який ще триває. Вдячний всім присутнім і впевнений, що після цього з'явиться й друга книга", - підсумував Містер, за матеріалами: ФК "Шахтар" .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1371 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]