Пт, 2024-04-19, 06:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:05
Луческу задоволений інтенсивністю - "Шахтар" розгромив "Мальме". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Львові 3 листопада відбувся матч 4-го туру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому донецький "Шахтар" приймав шведський "Мальме" і розтрощив суперника з рахунком 4:0, передає УНІАН.

Гірники мали повну перевагу впродовж усієї гри, але в першому таймі зуміли забити лише одного разу. Ба більше, суперник також мав моменти для взяття воріт. А вже після перерви "Шахтар" на початку тайму забив двічі, знявши всі питання про переможця матчу.

У паралельному матчі Групи А в Мадриді іспанський "Реал" виграв у французького ПСЖ з рахунком 1:0.

Отже, в турнірній таблиці у "Реала" 10 очок, ПСЖ - 7, "Шахтаря" і "Мальме" - по 3. Гірники випереджають шведський клуб за всіма показниками, а от для того, щоб посісти 2-гє місце і пройти в плей-оф Ліги чемпіонів, команді необхідно перемагати в останніх двох турах і "Реал", і ПСЖ, і сподіватися на те, що ПСЖ не виграє у "Мальме".

Ліга чемпіонів. 4-й тур.

Астана - Атлетіко - 0:0

Реал Мадрид - ПСЖ - 1:0

Шахтар - Мальме - 4:0

Бенфіка - Галатасарай - 2:1

Боруссія М - Ювентус - 1:1

Севілья - Манчестер Сіті - 1:3

Манчестер Юнайтед - ЦСКА - 1:0

ПСВ - Вольфсбург – 2:0

Нагадаємо, сьогодні київське "Динамо" спробує на виїзді здолати лондонський "Челсі".

Луческу: задоволений тією інтенсивністю, яку показали сьогодні

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу дав експрес-коментар в ефірі каналу "Футбол 1" після матчу Ліги чемпіонів з шведським "Мальме".

"Ми добре провели гру. Я задоволений тією інтенсивністю, яку ми показали сьогодні. Після першого тайму у нас було 17 ударів у бік воріт, що свідчить про повну перевагу нашої команди", - зазначив Містер.

Кажучи про негативні сторони гри, тренер наголосив: "Незадоволений тим, що отримали картки і Срна, і Кучер. Але моя думка, що карток не було. Кучер взагалі сказав, що навіть близько не торкався м'яча. Тепер ключові гравці пропустять гру з мадридським "Реалом". Всі три картки Срна отримав незаслужено – за потрапляння м'яча в спину, і за два фоли на ньому. Не розумію арбітрів. Гра їм давалася дуже легко, навіщо було давати картки... Гра була дуже видовищною, і втручання арбітрів могло бути мінімальним".

"У будь-якому випадку, вітаю всіх з хорошою і результативною грою", - резюмував Луческу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 828 | Додав: adminA | Теги: Шахтар, Мальме, розгром, Лучёску | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]