Ср, 2024-04-24, 12:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
Маєтки Медведчука, Охендовського та Суркіса під Києвом автомайданівці зняли на. ВІДЕО
Інші останні Новини України

З висоти безпілотника активісти Автомайдану зняли на відео п'ять розкішних особняків під Києвом.

"Відзняв сьогодні чудове відео. Відгадайте загадку: де на цьому відео палац Медведчука, де палац Суркіса і де палац Охендовського? І яким ще двом монстрам кремлівської банди належать інші два маєтки біля самого Києва!" – зазначив він.

За інформацією, маєтки знаходяться по сусідству, від розташованої неподалік траси їх відділяє високий паркан.

Раніше в селищі Хотянівка Вишгородського району Київської області активісти виявили будівництво елітного маєтку народного депутата, екс-заступника глави Нафтогазу та куратора закупівлі так званих "вишок Бойка" Сергія Кацуби.

Нагадаємо, громадський діяч та депутат Київради Ігор Луценко під час тестування з безпілотника зняв будівництво маєтку Льовочкіних в Конча-Заспі.

Нагадаємо, поблизу Обухова ведуться незаконні будівельні роботи на земельній ділянці, яка належить сестрі колишнього голови Адміністрації Президента Юлії Льовочкіній.

Як повідомляв iPress.ua, Злочевський спорудив дві фортеці для приватного користування під Києвом на ділянці площею майже 4,5 гектара, що знаходиться між Вишгородом і селом Хотянівка на березі обвідного каналу Київського водосховища.

Журналісти дізналися, що земельна ділянка належить компанії "Великі ключі", співзасновником якої  з найбільшим внеском до статутного фонду є сам екс-міністр Микола Злочевський.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1013 | Додав: adminA | Теги: Києвом, відео, маєтки Медведчука, автомайданівці, Охендовського та Суркіса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]