Пт, 2024-03-29, 14:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:16
Майбутній сват про Ріната Ахметова: я не знаю цього чоловіка. ВІДЕО
Інші останні Українці в світі
ТСН розшукали батька майбутньої невістки Ріната Ахметова - сербського аграрного магната, мільярдера Міодрага Костича.

20-річну Діану Костич і 23-річного Даміра Ахметова об'єднало спільне навчання в Швейцарії та Великобританії. Щоб знайти підтвердження студентського роману між VIP-дітьми, журналісти ТСН вирушили до Белграда.

Виявилося, що в Cербії про родину Костичів знає чи не кожен другий. Матір Діани - світську левицю та дизайнерку Мар'яну Матеус спіймати не вдалося, бо жінка зараз подорожує і в Белграді її немає.

Тому вирішили поїхати в Нові Сад, місто за 80 кілометрів від Белграда. Це - батьківщина Діаниного батька, де він заробив свій перший мільйон на вирощуванні кукурудзи.

Тут розташований будинок бабусі Діани - Росанди Костич. Вона живе в елітному районі. Але всередину не пустили. Бо тітки Роси, як її називають місцеві жителі, в цей час вдома не було - поїхала до сина в Белград.

Але вдалося зустрітись з самим мільярдером Міодрагом Костичем і майбутнім сватом Рината Ахметова - за вечерею у готелі Хаят.

"Я не знаю цього чоловіка і не знаю, що він робить", - сказав Костич у відповідь на питання, чи хоче він допомгти Ринату Ахметову з експортом електроенергії через Балкани в інші країни.

На питання чому він не знає найбагатшу людину в Європі, Костич привітав Ахметова з цим статусом: "Вітаю його! Це добре!".

А от що стосується Даміра Ахметова, то сербський магнат зізнався, що звичайно бачив його.

"Він зараз в Сербії? Ні, ні, я не коментую", - спохватився Костич.

Нагадаємо, нещодавно зявилась інформація, що син Ахметова одружується на дочці сербського магната. Пишна церемонія запланована на наступний рік, коли дівчина закінчить університет.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1418 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]