Пт, 2024-04-19, 07:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:05
Майдан може піднятися з новою силою - заявив екс-посол США
Інші останні Надзвичайні новини
Якщо найближчим часом в Україні не почнеться "справжній політичний процес", напруженість на вулицях Києва та в інших містах України, ймовірно, зросте з новою силою. Таку думку висловив екс-посол США в Україні Стівен Пайфер в своєму блозі Twitter.

За його словами, амністія щодо активістів Майдану, звільнення будівлі КМДА, вул.Грушевського мають знизити напругу в Києві.

"Але залишається питання: чи готовий президент Янукович до участі в справжньому діалозі і чи готовий на реальні поступки у відповідь на вимоги опозиції і Майдану?", - зазначив Пайфер.

Також він упевнений, що "якщо справжній політичний процес не стартує, напруженість на вулицях Києва та в інших містах України, ймовірно, зросте знову".

При цьому Пайфер висловився на підтримку візових та фінансових санкцій для України з боку США та ЄС, однак підкреслив: "Це може допомогти, але не варто думати, що вони - чудодійний засіб, щоб вирішити проблему кризи".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 876 | Додав: adminA | Теги: екс-посол США, піднятися, майдан, новою силою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]