Чт, 2024-04-25, 17:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:37
Майже мільйон доларів знайшли в офісі начальника Південної митниці
Інші останні Кримінальні новини
Правоохоронці вилучили в кабінеті начальника Південної митниці в Одесі Олександра Вдовиченка більш як 870 тисяч доларів. Про це повідомила начальник прес-служби Генеральної прокуратури Маргарита Велькова.

"Обшук проводився правоохоронцями в рамках досудового слідства у кримінальній справі проти начальника одного з митних постів Південної митниці та головного інспектора цього поста", - сказала вона, передають "Українські новини".

За даними прес-служби Генпрокуратури, обох чиновників підозрюють у вимаганні та отриманні хабара за проведення митного оформлення 11 контейнерів вантажу. Вдовиченко був призначений на цю посаду в січні.

Зазначимо, що два місяці тому виник ще один скандал, пов'язаний з митницею. Так, 55 колишніх співробітників Чернівецької обласної митниці заявили про продаж посад в установі. Про це сказано у їхньому зверненні. Автори повідомляють, що в січні були звільнені зі своїх посад, але довели незаконність цих звільнень у судах.

11 липня їм повідомили про поновлення на службі, а 12 липня - знову вручили наказ про звільнення за порушення присяги державного службовця. Екс-співробітники митниці називають цю ситуацію свавіллям і пов'язують її з бажанням начальства позбутися неугодних працівників.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1202 | Додав: adminA | Теги: мільйон доларів, офісі начальника Південної митниці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]