Чт, 2024-04-25, 13:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:23
Макрон висунув умову для участі в саміті з Путіним, Меркель і Ердоганом - ЗМІ
Інші останні Новини світу

  ЗМІ: Макрон висунув умову для участі в саміті з Путіним, Меркель і Ердоганом

Президент Франції Еммануель Макрон візьме участь у чотиристоронньому саміті щодо Сирії за участі лідерів Туреччини, Росії і Німеччини за умови, якщо в північно-західній сирійській провінції Ідліб не буде військового наступу.

Про це заявив французький чиновник на умовах анонімності, пише Bloomberg.

Саміт запланований на 27 жовтня у Стамбулі. Тим часом турецькі ЗМІ повідомляють, що сили режиму Башара Асада та проіранські угруповання продовжують обстрілювати з артилерії зону деескалації в сирійській провінції Ідліб.

Росія розгорнула широкомасштабну кампанію із залучення західних країн в гуманітарну діяльність на контрольованих урядом територіях Сирії, прагнучи переконати решту світу в потребі встановлення нормальних повоєнних відносин з президентом Асадом. Франція долучалася до спільної з росіянами поставки гуманітарної допомоги для Сирії.

Раніше Москва у листі Вашингтону попросила підтримки у відбудові Сирії, адже сирійському режиму не вистачає обладнання, палива, інших матеріалів і засобів, необхідних для відновлення країни.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: ЗМІ, Меркель і Ердоган, саміт, умова участі, Путін, Макрон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]