Пт, 2024-03-29, 16:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:54
"Малага" і "Боруссія" розійшлися миром - Ліга чемпіонів
Інші останні Новини Європейського Союзу
Іспанська "Малага", діставшись у свій дебютний сезон у Лізі чемпіонів вже до чвертьфіналу, має непогані шанси пройти в наступний раунд турніру. "Анчоуси" на своєму полі, в першому раунді протистояння з дортмундською "Боруссією" голів не забили, але і що більш важливо в іграх плей-оф, не пропустили.

"Малага" - "Боруссія" (Д) 0:0

"Малага": Кабальєро, Гамес, Антуньеш, Велігтон, Демікеліс, Ітурра, Іско (Дуда, 86), Хоакін, Тулалан, Баптішта (Санта Крус, 76), Савіола (Портільо, 67)

"Боруссія" (Д): Вайденфеллер, Сантана, Шмельцер, Суботіч, Гьотце (Кірх, 90 +2), Гросскройц, Піщек, Кель (С.Бендер, 79), Гюндоган, Ройс (Шибер, 69), Левандовскі.

Головний тренер "Малаги" Мануель Пеллегріні: "Нам довелося дуже важко. У них вдома може виникнути велика проблема в разі нашого голу. У них буде сильна підтримка, але ми її не боїмося, і будемо чіплятися за можливість пройти в наступний раунд.

Результат першого матчу залишає шанси обом командам. Ми забивали в багатьох виїзних матчах. Матч-відповідь буде дуже великим. Моя команда добре працює в обороні, що сьогодні і показала".

Головний тренер "Боруссії" Юрген Клопп: "Ми не використали свої моменти, а наприкінці зустрічі нам була потрібна холоднокровність, щоб утримати нульову нічию. Чомусь ближче до кінця зустрічі ми грали вже не з тим настроєм, тоді як "Малага" навпаки додала. Так чи інакше, ми показали непоганий футбол у матчі з дуже сильним суперником. "Боруссія" атакувала гостріше, але і нульова нічия - непоганий результат.

У перерві я сказав хлопцям, що вони грають дуже добре, але потрібно бути ефективніше в завершальній стадії атаки. У цьому сенсі нам ще є над чим працювати. "Малага" грала саме так, як ми й очікували. Вважаю, хорошою грою ми заслужили компліменти на свою адресу.

Суперник у нас дійсно дуже непростий. Нам вдавалося багато чого, але не було завершального удару. Це і є наступний крок, який ми повинні зробити. Втім, навіть якщо б ми і забили, я не думаю, що це б відправило господарів в нокаут. Ми знаємо, що треба робити у повторній зустрічі. Дуже добре, що нам вдалося уникнути травм і дискваліфікації. З нетерпінням чекаємо наступного тижня".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: Ліга чемпіонів: Малага і Боруссія р | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]