Ср, 2024-04-24, 07:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:37
"Малага" - у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. "Анчоуси" сильніші за "Драконів". ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Казково складається Ліга чемпіонів для іспанської "Малага". У своєму дебютному виступі в найпрестижнішому клубному турнірі континенту "Анчоуси" добралися вже до чвертьфіналу, куди підопічні Мануеля Пеллегріні пройшли після загальної перемоги над португальським "Порту".

"Малага" - "Порту" 2:0 (перший матч 0:1)

Голи: Іско, 43, Санта Крус, 77

"Малага": Кабальєро - Гамеса, Демікеліс, Велігтон, Антуньєш - Хоакін (Камачо, 78), Тулалан, Ітурра, Іско - Жуліо Баптіста (Санта Крус, 74), Савіола (Піазон, 78)

"Порту": Елтон - Данило, Отаменді, Мангала, Алекс Сандро (Атсу, 70) - Жоао Моутінью (Хамес Родрігес, 46), Фернандо, Лучо Гонсалес - Варела (Майкон, 58), Джексон Мартінес, Дефур

Вилучення: Дефур, 49.

Головний тренер "Порту" Вітор Перейра: "На хід матчу вплинули видалення Стівена Дефур і травма Жоау Моутінью. "Малага" грала дуже агресивно, особливо з середини першого тайму. Крім того, андалусійців активно підтримували вболівальники, а на нашу гру серйозно вплинули жовті картки. Моутіньо відчув себе погано, і тут-таки суперник забив. Це сталося наприкінці першого тайму. Після перерви був видалений Дефур, і нам стало ще складніше".

"Навіть залишившись удесятьох, ми постаралися перебудуватися і взяти гру під свій контроль, однак "Малага" забила після стандарту другий гол. Все в цьому матчі складалося проти нас. Джеймс Родрігес і Крістіан Атсу вийшли на заміну, і у них були моменти. Ми тримали м'яч, володіли ініціативою, але нічого не вийшло. Ми засмучені, що вилетіли з Ліги чемпіонів, і розуміємо, що вболівальники теж журяться. Всі засмучені".

Головний тренер "Малаги" Мануель Пеллегріні: "Нам протистояла хороша команда, тому треба було зіграти дуже розумно, і ми зробили це. В перші 25 хвилин наша команда трохи нервувала, але за цей час "Порту" не створив жодного моменту. Ближче до кінця першого тайму і після перерви ми стали грати добре".

"Зрозуміло, що пульс у моїх підопічних зашкалював, але в той же час вони зберігали холодну голову. Гол Іско приніс відчуття спокою, після нього ми стали краще тримати м'яч. "Малага" грала у свій футбол. Ми потрапили у вісімку найкращих команд Європи і продовжимо боротьбу за вихід у півфінал".

"Це особливий сезон, оскільки ми б'ємося на два фронти - в національній першості і в єврокубках. Що стосується жеребкування, в ідеалі не хотілося б зустрітися з іспанською командою. Якщо нам пощастить, у нас буде більше шансів пройти далі. Хоча, звісно, хто випаде - той випаде".



szólj hozzá: Malaga vs Porto 2-0 MATCH HIGHLIGHTS
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1089 | Додав: adminA | Теги: ЛІГА ЧЕМПІОНІВ, Дракони, анчоуси, Малага | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]