Чт, 2024-03-28, 18:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:21
Маленькій британці, яка захопилась Ейфелевою вежею Макрон написав вірш
Інші останні Новини Європейського Союзу

Президент Франції Еммануель Макрон здивував дівчинку з Британії, відповівши на її вірш, присвячений Ейфелевій вежі, своїм власним віршем.

Про це повідомляє The Local.

Під час сімейної поїздки до Парижа у квітні 13-річна Софі, побачивши на власні очі Ейфелеву вежу, захопилась пам'яткою і присвятила їй вірш. Свій твір англійською мовою дівчинка надіслала до Єлисейського палацу, коли президентом був ще Франсуа Олланд.

У вірші, написаному від руки, дівчинка розхвалювала Ейфелеву вежу, "елегантну та високу" та "гарну, наче картина".

У відповідь Еммануель Макрон вирішив написати власного вірша і зробив це до дня народження дівчинки, який вона святкувала у середу, 1 листопада.  

Вірш Макрона написаний англійською і розповідає про те, як одного дня маленька Софі приїхала до Парижа та спілкувалась із "магічним монстром" Ейфелевою вежею.

    A special birthday present for Sophie, 13 today: President @EmmanuelMacron's reply to her poem on the #EiffelTower. Bon anniversaire Sophie! pic.twitter.com/NxMTbikMBm
    — French Embassy UK (@FranceintheUK) 1 листопада 2017 р.

У вірші Макрона вежа просить малу написати про неї після повернення додому, наприкінці між ними відбувається такий діалог: "Я напишу 20 рядків, але хто їх прочитає?" - запитує мала. "Я знаю людину, яка прочитає твого вірша. Це президент Франції", - відповіла вежа.

На такий крок Еммануель Макрон пішов у період прохолодних відносин між Британією та Францією, наголошує видання. Зокрема, наприкінці жовтня Макрон дав зрозуміти, що вважає, що Британія "ще далека до виконання свої фінансових зобов’язань перед Євросоюзом".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 727 | Додав: adminA | Теги: Британка, Макрон, Ейфелева вежа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]