Чт, 2024-03-28, 12:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:56
Маленький кросовер Porsche отримає ім'я Macan, а не Cajun
Інші останні Новини світу

Компанія Porsche офіційно назвала ім'я свого нового маленького кросовера, який опиниться на сходинку нижче за Cayenne. Всупереч очікуванням, що модель назвуть Cajun, керівництво німецької компанії обрало слово Macan. З індонезійського Macan перекладається як "тигр", пишуть "Автоновости".

У основі Macan опиниться та ж платформа, на якій створено Audi Q5. Але інженери Porsche використовують шасі Audi лише як стартовий майданчик - підвіска, рульове управління, гальма, настройка системи стабілізації тут будуть оригінальними.

Швидше за все, спочатку німці представлять п'ятидверну модель, але в 2014 році з'явиться і тридверна версія. І саме вона повинна стати найшвидшою.

Виробництво Porsche Macan розпочнеться вже наступного року в Лейпцігу - спеціально для складання нової машини був серйозно модернізовано завод. Передбачається, що саме Macan стане найпопулярнішим автомобілем марки Porsche, адже він буде відчутно дешевшим за Cayenne.

Зазначимо, компанія Porsche вирішила не привозити нове покоління свого родстера Boxster на автосалон у Детройті, але німці все ж таки опублікували перші фотографії цієї моделі. Це вже третя генерація Boxster, починаючи від 1996 року, хоча, зізнатися, зовні вона не дуже-то й відрізняється від попереднього Porsche Boxster з кодовим індексом 987. Але консерватизм у дизайні Porsche вже нікого не дивує.

Але з технічного погляду новий Boxster виявиться великим кроком вперед. Автомобіль отримає легший кузов, модернізовані двигуни з безпосереднім уприскуванням палива і повністю перероблене шасі. Так, можна зазначити, що лобове скло машини значно зміститься вперед, а в профіль Boxster нагадуватиме концепт 918 Spyder (ця модель, до речі, трохи пізніше теж потрапить на конвеєр).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 977 | Додав: adminA | Теги: Маленький кросовер Porsche отримає , а не Cajun | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]