Вт, 2024-04-23, 09:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:37
"Манчестер Сіті" залишив Лігу Європи без володаря трофея. ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу

Без свого переможця залишився другий за значущістю клубний трофей континенту - Ліга Європи. Португальські "Дракони", яких розгромили манчестерські "Городяни" з непристойним рахунком, склали з себе чемпіонські повноваження на стадії 1/16 фіналу.

"Манчестер Сіті" - "Порту" 4:0

Голи: Агуеро, 1, Джеко, 76, Сілва, 84, Пісарро, 86

МС: Харт, Річардс, Компані, Лескотт, Кліші, Баррі (Мілнер, 58), де Йонг, Яя Туре, Насрі (Джеко, 69), Сілва, Агуеро (Пісарро, 80)

"Порту": Елтон, Майкон, Роланду, Алекс Сандро, Отаменді (Сапунару, 63), Фернандо, Лучо, Моутіньо, Х. Родрігес (Дефур, 81), Халк, Варела (К. Родрігес, 64)

Перший матч - 2:1

Головний тренер "Порту" Вітор Перейра: "До другого гола "Порту" був кращим на полі. Ми тиснули, створювали моменти, знаючи при цьому, що МС - класна команда, добре грає на контратаках. Після другого пропущеного гола у нас виникли проблеми. Ми хотіли зламати хід протистояння, але видалення практично позбавило нас шансів на успіх.

Ті, хто не дивився матчу, напевно, подумають, що "Манчестер Сіті" повністю нас переграв. Але це не так. Підсумковий рахунок і близько не відображає того, що відбувалося на полі".

Тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні: "Перемога далася нам нелегко, адже "Порту" - одна з найкращих команд Європи. Так, ми забили швидкий гол, але після цього легше не стало, адже "Порту" грав дуже добре".


Manchester City - Porto 4:0 по FootballKing1992
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1126 | Додав: nowyny | Теги: Манчестер Сіті, порту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]