Чт, 2024-04-25, 23:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:57
Манікюр 2019
Інші останні Новини України

Без манікюру не може обійтися жодна модна дівчина. Але, як і на одяг, мода на кольори і форми в манікюрі не стоїть на місці. Тому необхідно постійно дізнаватися про нові тенденції і течії, оновлювати колекцію лаків і аксесуарів. Правильно і стильно зробити вам дизайн нігтів допоможе порадами ресурс tufishop.com.ua. Ми ж в нашій статті спробуємо розібратися в питанні, що ж модно в новому сезоні?

1. Пастельні тони. Непомітний жовтий, світло-блакитний, ніжно-рожевий кольори завжди будуть актуальні на нігтях будь-якої дівчини, підкреслюючи її індивідуалізм.

2. Форма нігтів повинна бути наближена до природної. Ніяких гострих ріжучих країв трикутної форми! Також не забувайте про довжину, а допомогти вам в цьому може нарощення нігтів.

3. Навіть якщо настрій не дозволяє нафарбувати нігті якимось певним кольором, безбарвний лак повинен бути присутнім на нігтях завжди. Адже доглянуті руки - запорука успіху кожної дівчини.

4. Не забуваємо про класику. Французький манікюр завжди в центрі моди. Головний його принцип - все повинно бути зроблено ідеально. Тому цей вид манікюру краще робити в салоні у професійного майстра.

5. Лінії, смужки і штрихи — нюанси, які набирають популярність в манікюрі. Можна малювати смужки, трикутники і витягнуті лінії. Головне пам'ятати, що все повинно бути в міру!

6. Нещодавно з'явився місячний манікюр, який швидко набрав популярність. Йому необхідно приділяти особливу увагу, так як виглядає він завжди дуже багато, розкішно і незвично. Але, як і з французьким манікюром, з ним необхідно бути гранично обережними і не забувати про ідеальність манікюру.

7. Не потрібно дотримуватися правил і поєднувати кольори одягу і кольору лаку на нігтях. Це давно вийшло з моди. Наносити колір лаку можна під настрій.

8. Але не вийшло з моди виділення якогось нігтя, найчастіше безіменного або середнього, іншим лаком або малюнком. Це завжди виглядає виграшно.

9. Матові нігті. Матовість на нігтях завжди виглядає дуже багато і красиво, до того ж зробити нігті матовими допоможе звичайний пар від киплячої води і свіжонафарбований ніготь.

10. Весільний манікюр для повсякденних прогулянок. Бежеві, тілесні кольори і мереживо зі стразами на нігтях підійдуть як для пишних святкувань, так і для повсякденних прогулянок. Однак до такого манікюру не підійде спортивний стиль в одязі: краще залишити на інший раз спортивні штани та кросівки.

Добре зроблений манікюр допоможе домогтися успіху будь-якій дівчині. Недоглянуті нігті відштовхують інших людей, відразу складається суперечлива думка про представницю прекрасної статі. Тому необхідно завжди приділяти належну увагу рукам і нігтям. Саме через це радимо придбати стартові набори для манікюру на спеціалізованому ресурсі tufishop.com.ua. Обладнання, яке представлено тут, допоможе вам зажди бути стильною і красивою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1677 | Додав: admin | Теги: манікюр, 2019, нігті, дизайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]