Сб, 2024-04-20, 07:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:50
Маркевич близький до відходу з "Дніпра". Розбіжності з Коломойським - ЗМІ
Інші останні Спортивні новини

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич близький до відходу з команди. Причиною є те, що у фахівця виникли розбіжності з власником дніпропетровського клубу Ігорем Коломойським щодо комплектації команди. Ймовірність відходу тренера становить 90%, повідомляє телеканал "Футбол 1".

Коломойський впевнений, що в команді повинна грати молодь, тому істотного посилення "Дніпро" не потребує. При цьому власник клубу продовжує ставити перед командою високі завдання. У Маркевича інші думки щодо цього, і він вже заявив, що влітку потрібно придбати кваліфікованих виконавців.

"Дніпру" потрібно виходити на якісно новий рівень. У нас є чоловік 10, ну від сили 12. Нас вже добре знають, тому будуть відповідно налаштовуватися. Нам мінімум 6 футболістів потрібно брати. Якщо таке буде, то ще можна про щось говорити. Інакше не треба жодних обіцянок давати.

На даний момент розмови про посилення з президентом клубу Ігорем Коломойським не було. Навіть не знаю, як це буде. Менше, ніж через місяць треба вже їхати на збори. Тому, якщо ми щось хочемо, то вже зараз треба цим займатися. А ситуація поки що не ясна. Той же Коноплянка... Кажуть, що він іде, навіть якісь команди називають. Треба ж знати точно..." - зазначив Маркевич.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 871 | Додав: adminA | Теги: відходу з Дніпра, Коломойським, Маркевич, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]