Чт, 2024-03-28, 18:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:41
"Марш мільйона" російські опозиціонери призначили на 6 травня
Інші останні Новини світу

Учасники мітингу на Пушкінській площі в Москві вирішили провести опозиційний "Марш мільйона" 6 травня.

Координатор Лівого фронту Сергій Удальцов запропонував демонстрантам голосуванням вирішити, яка дата їм більше підходить - 6 або 7 травня.

Раніше Удальцов пропонував провести масштабну акцію проти підсумків парламентських і президентських виборів 1 травня, також як можливої дати акції обговорювалося 5 травня.

Учасники Маршу мільйона мають намір не допустити повернення на президентський пост Володимира Путіна, інавгурація якого відбудеться 7 травня, передає РИА "Новости".

Як повідомляється, опозиція анонсувала численну ходу центром Москви, і маршрут акції, можливо, не буде узгоджуватися з мерією. У московській поліції у відповідь заявили, що неузгоджені акції будуть "жорстко" припинятися.

Нагадаємо, сьогодні у центрі Москви кілька сотень активістів прийшли на несанкціоновану акцію під гаслом "Свободу політв'язням!"

Організатори вирішили проводити захід у форматі зустрічі з депутатом Держдуми Геннадієм Гудковим, на що не потрібно дозволу влади.

Пушкінська площа оточена поліцією. Затримано кілька людей з плакатами.

Присутні виступають проти вироку бізнесмену Олексію Козлову, звинувачують у брехні телеканал НТВ за фільм "Анатомія протесту", в якому стверджувалося, що опозиція платить гроші за участь в своїх мітингах.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1067 | Додав: adminA | Теги: Марш мільйона, 6 травня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]