Пт, 2024-03-29, 02:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:05
Маршрутка з пасажирами злетіла з 15-метрового мосту у Броварах через п’яного водія
Інші останні Кримінальні новини

У місті Бровари Київської області внаслідок ДТП злетіла з моста маршрутка з 15-ма людьми.

Як повідомляє сайт МВС, аварія 21 березня о 21.40 на вул. Кутузова.

З’ясувалось, що маршрутне таксі №327 рухалось Броварами.

На мосту по вулиці Кутузова водій автомобіля "Daewoo Lanos" не впорався з керуванням, та спричинив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок чого маршрутка злетіла з моста з висоти 15 метрів. Машина винуватця залишилася перевернутою на мосту.

"14 пасажирів маршрутного таксі госпіталізовано до медичного закладу з тілесними ушкодженнями різного ступеню, з них одна неповнолітня дівчина знаходиться в тяжкому стані в реанімації", - відзначили міліції.  

37-річний водій автомобіля "Daewoo" - мешканець Броварського району – кермував автомобілем будучи п’яним.

"Ступінь його сп’яніння склала 2,1 проміле. З місця пригоди підозрюваний намагався втекти, однак бійці Державної служби охорони, які патрулювали місто його затримали", - додали в МВС.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Як повідомляє "Сегодня", п'яний водій "Daewoo" виїхав на зустрічну смугу. Водій маршрутки, намагаючись уникнути зіткнення, притулився до відбійника, але легковик таки вдарив буса в ліве переднє колесо.

Від удару маршрутка знесла огорожу і злетіла на землю з моста.

Удар припав на передню раму. За словами медиків, саме це врятувало людям життя. Якби вона впала на бік, жертви були б неминучі.

15 пасажирів госпіталізували в Броварську райлікарню.

37-річний винуватець ДТП відбувся легкими забоями.

"Так співпало, що буквально через 3-4 хвилини після аварії повз проїздили патрульні ДСО. Якби не бійці, винуватець ДТП або втік, або його розірвали б на частини постраждалі", – сказав прес-секретар міліції Київської області Микола Жукович.

Вісім пасажирів маршрутки відмовилися від госпіталізації і приходять на перев'язки.

Решта семеро лежать в палатах з серйозними травмами.

У водія маршрутки і ще одного пасажира переломи стегна, розрив сухожиль, а у молодої дівчини перелом лівого плеча, у жінки середнього віку – забій тазу і черепно-мозкова травма.

Але найбільше дісталося 21-річній студентці. Від удару дівчина вилетіла з салону разом з лобовим склом, отримавши перелом черепа і подвійний перелом плеча. Наразі вона перебуває в реанімації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: пасажирами, броварах, 15-метрового мосту, Маршрутка, п’яного водія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]