Чт, 2024-03-28, 18:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:00
Марушевська: моє призначення є політичним. ВІДЕО
Інші останні Економічні новини

Заступник голови Одеської ОДА Юлія Марушевська, яка днями буде призначена новим керівником регіональної митниці, називає своє призначення політичним. Про це вона розповіла в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Ми говоримо про те, що це призначення є політичним, воно передбачає прийняття конкретних рішень, які в принципі не вимагають освіти в цьому напрямку. Я цілком усвідомлюю, що гуманітарна освіта - це не технічна, не економічна. Але, на жаль, люди з економічною освітою на митниці вже роками беруть хабарі і не дають розвиватися області та країні в цілому", - переконана Марушевська.

Вона також додала, що на митницю йде не сама.

"Зі мною йде команда професійних людей", - повідомила чиновниця.

Що ж до "позаконкурсного" призначення на посаду, Марушевська відповіла: "Ви знаєте, я не можу коментувати дії президента, це не моя компетенція. Я думаю, що ці питання ви можете ставити Адміністрації президента".

За її словами, вже зараз на митниці починається аналіз кадрових питань та підготовка нових конкурсів та нових призначень.

"Я розумію, що це виклик, це не просто, що митниця - це більш небезпечно і більш корупційно, але я цей виклик приймаю і зроблю все можливе для того, щоб за чотири місяці показати результат", - зазначила Юлія Марушевська.

Нагадаємо, 15 жовтня в Одесі відкрився Центр обслуговування громадян. На відкриття приїхав президент Петро Порошенко, який заявив, що новим керівником Одеської митниці буде призначено заступника голови Одеської облдержадміністрації Юлію Марушевську.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 793 | Додав: adminA | Теги: моє призначення, Марушевська, політичне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]