Пт, 2024-03-29, 09:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:54
Мажоритарники заплатять по 13 тисяч, а партії - по 2 млн, щоб потрапити в Раду
Інші останні Політичні новини

Партія буде платити Центральній виборчій комісії 2 млн грн, а кандидат від мажоритарного округу - 13 224 грн за участь у парламентських виборах, які відбудуться 28 жовтня 2012 року. Як повідомив заступник голови ЦВК Андрій Магера після засідання Комісії, ця сума складе обов'язкову заставу, який вимагають під час реєстрації кандидатів.

"Кандидати повинні вносити в банки грошові кошти, щоб подати в ЦВК відповідні документи про внесення грошової застави. Застава - більше 2 млн для партії і 13 224 - для мажоритарника", - сказав він.

У той же час, на думку чиновника, грошова застава не є стримуючим фактором для випадкових осіб, які не мають серйозних намірів балотуватися в депутати. На думку Магери, набагато ефективніше - це підписи осіб, які мають представницький мандат, зокрема, депутатів місцевих рад.

Зазначимо, виборча кампанія розпочнеться з 30 липня. Вибори відбудуться 28 жовтня. Вони проводяться за змішаною системою - по 225 народних депутатів обираються за партійними списками та в мажоритарних округах. За мажорита

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 920 | Додав: admin | Теги: вибори, ЦВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]