Пт, 2024-04-19, 12:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:49
Медичний туризм - це все ж туризм
Інші останні Медичні новини

Лікувально-діагностичні центри, які спеціалізуються на конкретних захворюваннях або мають досить широкий спектр медичних послуг, розташовані в різних країнах, і якщо клієнт хоче неодмінно потрапити в конкретну країну, швидше за все, при виборі туру побажання клієнта буде враховано. Адже медичний туризм тому й туризм, що клієнт, крім будь-яких медичних послуг, отримує можливість побувати в конкретній країні і познайомитися з її визначними пам'ятками. В Україну же сучасне медичне обладнання постачає компанія РіМед, детальну інформацію про яку можна знайти на сайті http://www.rimed.kiev.ua/.

Ймовірно, всі знають, що Швейцарія - це дуже красива країна з високою культурою і дуже якісним медичним обслуговуванням. Якщо ж врахувати, що госпіталі, клініки та медичні центри Швейцарії надають послуги пацієнтам з усього світу і охоплюють практично весь спектр захворювань, то ймовірність того, що в цій країні знайдеться медичний заклад, в якому лікарі зможуть допомогти пацієнтові з будь-яким захворюванням, просто не викликає ні найменших сумнівів. Таке ж положення речей і в інших країнах, які входять у сферу інтересів медичного туризму.

Щоб підвести підсумок, варто сказати, що медичний туризм - це все ж туризм, який дозволяє відвідати обрану для подорожі країну і отримати можливість скористатися якісними медичними послугами фахівців кращих лікувальних закладів світу.

Чи існує можливість вибрати країну для подорожі?

Звичайно ж, фахівці, що працюють в турагентствах, пропонують клієнтам різні варіанти лікувальних і профілактичних медичних турів, виходячи з побажань, а також з фінансових можливостей і діагнозів клієнтів.

Наприклад, Центр нейрохірургії в Нью Йорку (радіохірургія Нью-Йорк (RSNY)) пропонує інноваційне лікування онкологічних захворювань за допомогою радіохірургії. У цьому лікувальному центрі для лікування раку нирок, раку підшлункової залози, раку передміхурової залози, раку легенів та інших видів раку, що розвивається в будь-якій частині тіла, у тому числі в голові і шиї, у грудній клітці і в животі, а також для лікування саркоми застосовується сучасна стереотаксическая радіохірургія.

Ще один лікувальний центр, який спеціалізується на захворюваннях онкологічного характеру, розташований в Туреччині. Центр радіотерапії в лікарні Аджибадем Маслак (Аджибадем Маслак) оснащений інноваційним обладнанням, яке є всього лише в трьох радіологічних центрах Європи.

Ці лікувальні центри - всього лише приклад того, що для туристичної поїздки, яку хоче зробити клієнт, щоб пройти обстеження, отримати достовірний діагноз або пройти курс лікування, існує реальна можливість. Більше того, кожен може вибрати для себе країну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 1010 | Додав: admin | Теги: медичне обладнання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]