Сб, 2024-04-20, 04:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:41
"Меланхолія" Ларса фон Трієра стала фільмом року
Інші останні Новини світу

Національне товариство кінокритиків США вибрало кращим фільмом 2011 року "Меланхолію" Ларса фон Трієра, передає в неділю, 8 січня, Lenta.Ru з посиланням на агентство Reuters.

Премію за кращу режисуру, її віддали Теренсу Маліку за фільм "Древо життя". Ця ж картина отримала премію за кращу операторську роботу.

Кращою актрисою визнана Кірстен Данст, яка виконала одну з головних ролей у "Меланхолії". Бреду Пітту дістався приз як кращому акторові за роботи у фільмах "Людина, яка змінила все" і "Древо життя".

Кращою картиною на іноземній мові визнана іранська драма "Развод Надера і Симін" про подружню пару, яка повинна ухвалити рішення покинути батьківщину. Ця картина також отримала нагороду за кращий сценарій.

У Національне товариство кінокритиків США входять 58 оглядачів з найбільших газет Лос-Анджелеса, Бостона, Нью-Йорка і Чікаго, а також з журналів Time, Newsweek і The New Yorker, нагадує Reuters. Багато з фільмів, акторів і кінематографістів, відзначених критиками, часто стають номінантами на головну премію американської кіноіндустрії Оскар.

У той же час картина фон Трієра "Меланхолія" до групи лідерів 64-го Каннского фестиваля, що пройшов в травні 2011 року, не увійшла.

Відзначимо, що за режисером Ларсом фон Трієром закріпилося багаторічне реноме нон-конформіста і епатажного арт-провокатора. У 2011 році Трієр шокував публіку своїми заявами, які були сприйняті як неонацистська риторика.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1156 | Додав: adminA | Теги: Меланхолія Ларса фон Трієра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]