Сб, 2024-04-20, 13:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:11
"Мене цим не злякати" - Меркель на зустрічі з Путіним про роспропаганду
Інші останні Новини Європейського Союзу

  Канцлер Німеччини Ангела Меркель на спільній прес-конференції з президентом РФ Володимиром Путіним заявила, що не боїться впливу Росії на німецькі вибори, які пройдуть у вересні 2017 року.

Про це Меркель заявила, відповідаючи на запитання, чи не боїться Німеччина можливого впливу РФ, як це відбулося у США, на передвиборну кампанію, зокрема через маніпуляцію громадською думкою.

"Я нічого не можу сказати щодо американської передвиборної кампанії, але я не відношуся до тих людей, які бояться.

Якщо буде груба дезінформація, як у випадку з "дівчинкою Лізою", чи як у Литві, де були звинувачення щодо наших солдатів, то ми, звичайно, займемося цим питанням", - заявила Меркель.

"Ми знаємо, що кіберзлочини є міжнародним викликом, і про це всюди можна прочитати. І звичайно, у воєнній доктрині Росії гібридне ведення війни також грає велику роль. І я впевнено скажу, що ми у Німеччині самі будемо проводити нашу передвиборну кампанію", - додала вона.

У свою чергу Путін після слів Меркель заявив, що Росія ніколи не втручалася у політичні процеси в інших країнах:

"Ми ніколи не втручалися у політичні процеси в інших країнах, і нам би хотілося, щоб у політичне життя Росії ніхто не втручався. На жаль, ми спостерігаємо протилежне".

Зазначимо, що цитати канцлера Німеччини Ангели Меркель наводяться з її виступу в Сочі на прес-конференції, яка була синхронно перекладена з німецької на російську мову.

Нещодавно повідомлялося, що аналітичний центр російського уряду, підконтрольний президенту Володимиру Путіну, розробив план втручання у президентські вибори в США в 2016 році.

Нагадаємо, експерти Європейської служби зовнішніх справ побоюються того, що Кремль може вплинути на майбутні вибори в Європі, а головна ціль роспропаганди - канцлер ФРН Ангела Меркель.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 807 | Додав: adminA | Теги: роспропаганда, Путін, не злякати, Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]