Сб, 2024-04-20, 09:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:57
Мер Києва таємно одружився з Оленою Савчук
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Мер Києва Леонід Черновецький більше не холостяк. Після офіційного розлучення в Печерському суді 28 грудня з Аліною Айвазовою, з якою він прожив у шлюбі 34 роки, мер нібито розписався в понеділок з Оленою Савчук, яка молодша за нього на 19 років, повідомляє "Сегодня".

Про це сказало джерело в Печерському РАЦСі. А батьки учнів ліцею "Лідер" розповіли, що бачили, як з будівлі РАЦСу, який розташований по сусідству, виходила щаслива пара. Підтвердили розпис мера в його оточенні, а також в оточенні Олени Савчук.
Мер і Олена нібито розписалися 30 січня між 16.00 і 17.00. "Леонід Черновецький вийшов із РАЦСу разом з жінкою, схожою на Олену Савчук (я впізнала її по фото в газетах), в руці у неї був весільний букет. Також з ними був нарядно одягнений хлопчик, схожий на Олену (мабуть, 13-річний син Савчук від першого шлюбу). Крім них було ще два охоронці. Правда, перед автомобілями дороги молодят розійшлися: Олена сіла в червоний BMW, а Леонід Михайлович - в Mercedes S-класу. Потім машини роз'їхалися", - розповіла одна з мам.
Інформацію про весілля підтвердило джерело в оточенні Черновецьких, а також близький знайомий мами Олени Савчук - пастора Софії Жукотанської. За словами товариша Жукотанської, церемонію одруження намагалися ретельно приховати, тому домовилися про розпис у понеділок - неробочий для РАЦСу день. А розповісти про те, що мер більше не холостяк, хотіли трохи пізніше. Можливо, тільки заради весілля мер і прилетів до Києва минулої неділі.
У понеділок він з'явився на своєму робочому місці в мерії, що стало несподіванкою навіть для його підлеглих. Вдалося зв'язатися з Софією Жукотанською, але вона була не красномовна. "Я не хочу на цю тему говорити", - сказала пастор і поклала трубку.
Обраниця Черновецького почала працювати в мерії в 2008 році. На роботу Олену, як розповідала екс-дружина мера Аліна Айвазова, запросив сам мер на святкуванні свого дня народження. Він добре був знайомий з її мамою - колишнім пастором "Посольства Божого" Сандея Аделаджі Софією Жукотанською. У 2009 році пастор Софія заснувала церкву "Святая святих" і відійшла від "Посольства".
Екс-заступник мера Ірена Кільчицька стверджувала, що Жукотанська постійно намагалася прилаштувати свою доньку в фірми багатих прихожан. Але сам мер позитивно висловлюється про Олену та її мамір.
"Олена Савчук, за якою я сьогодні упадаю і з якою у мене склалися взаємини, а тим більше її мати, пастор Софія Жукотанська, яка ніколи не заохочувала мої залицяння, не мають до мого розлучення геть ніякого стосунку. Що ж до Олени Савчук, то будь-яка людина, яка більш-менш близько її знає, може охарактеризувати її як скромну і безкорисливу жінку і просто хорошу людину. Але те, що сьогодні відбувається між мною і Оленою, стосується тільки нас двох. Це серйозні взаємини між двома дорослими людьми", - заявив у серпні Черновецький.
Нагадаємо, Айвазова подала на розлучення після скандалу з Савчук, яка виявилася коханкою Черновецького, але через деякий час забрала свою заяву. Однак потім заяву на розлучення подав уже Черновецький.
28 грудня Печерський райсуд Києва виніс рішення про їхнє розлучення. Але поки що є проблема. Вже колишнє подружжя нібито ще остаточно не домовилося про розподіл майна.
З чуток, Аліна хоче чималу частину грошей від продажу за 750 млн дол банку "Правекс", але на неї було записано свого часу нібито лише 3%. Решта - у мера. Крім того, у сім'ї є нерухомість у Києві, Криму, Кіровограді, Баден-Бадені та Ізраїлі.
Пізніше повідомлялося, що Черновецький може одружується з Оленою Савчук, з якою він був разом на недавньому святкуванні свого 60-річчя в Грузії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 2174 | Додав: nowyny | Теги: Леонід Черновецький, мер Києва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]