Сб, 2024-04-20, 16:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:37
Мера-забіяку вигнали з Партії регіонів
Інші останні Новини з регіонів України

Мер Болграда Одеської області Сергій Корольов здав партквиток члена Партії регіонів напередодні слухання його персональної справи, пише "Завтра".

Беручи до уваги скандальну репутацію міського голови, рада первинної організації готувалася розглянути питання про виключення Корольова з Партії регіонів "за заподіяння своєю діяльністю шкоди репутації Партії регіонів", на підставі пункту 3.6 Статуту партії.

Нагадаємо, останнім часом ім'я Корольова пов'язувалося в ЗМІ з побиттям завідувачки дитячого садка Лідії Ховавчук і двома дорожньо-транспортними пригодами: наїздом на дитину, а також зіткненням з машиною швидкої допомоги. У всіх трьох випадках свідки відзначали неадекватну поведінку мера в нетверезому вигляді.

Місцеві експерти припускають, що після виходу Корольова з Партії регіонів він недовго протримається на посаді мера Болграда. За їхніми прогнозами, Корольов сам складе повноваження під тиском громадської думки. Рішення про дострокові вибори Болградського міського голови може бути прийняте вже в 2012 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1159 | Додав: nowyny | Теги: мер Болграда, Корольов, Партія регіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]