Пт, 2024-04-19, 23:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:18
Меркель пропонує Україні припинити вогонь і дружити з Росією
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Канцлер ФРН Ангела Меркель вважає, що для проведення запланованих реформ Україні необхідно повне припинення вогню.

"Ми всі хочемо, щоб там припинилася стрілянина. Тільки після цього новий український президент зможе зосередитися на проведенні необхідних реформ", - сказала Меркель в середу, 11 червня, на традиційному прийомі для дипломатичного корпусу, наводить її слова Deutsche Welle.

"Потрібно зробити все можливе, щоб виправдалися сподівання на новий початок", - сказала канцлер ФРН.

Для цього необхідно зміцнення правової держави і дотримання прав людини, збереження територіальної цілісності України і економічний розвиток.

У цій "геркулесовій праці" Меркель пообіцяла президенту України Петру Порошенку допомогу Німеччини. Вона також знову закликала Москву сприяти стабілізації ситуації в Україні.

Канцлер ФРН ще раз підкреслила, що Європа виступає за діалог з Росією. За її словами, програма "Східного партнерства" з такими країнами, як Україна, Молдова і Грузія однозначно не спрямована проти Росії.

"Створення хороших відносин з ЄС передбачає хороші відносини з Росією", - сказала Меркель.

Як повідомлялося, раніше канцлерка Німеччини Ангела Меркель стримано висловилася про можливу нормалізацію відносин з Російською Федерацією після завершення в Україні президентських виборів. Вона заявила, що "ми опинимося у великій біді", якщо одні держави почнуть зазіхати на частини інших. "Так не можна.  Абсолютно зрозуміло, що так не піде. Тому в питанні Криму я дуже принципова", - підкреслила німецька канцлерка.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: Україні, дружити з Росією, Меркель, припинити вогонь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]