Пт, 2024-03-29, 09:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:31
Мерзотник, приїжджай на Західну Україну - ми тебе чекаємо, - Фаріон відповіла Колісніченкові
Інші останні Політичні новини
Нардеп від ВО "Свобода" Ірина Фаріон вважає, що жодна свідома людина не проголосує за нову ініціативу "регіонала" Вадима Колесніченка. Нагадаємо, він подав законопроект, яким пропонує ув'язнювати за героїзацію людей, причетних до УПА. Про це політик заявила у коментарі Gazeta.ua.

"Це навіть складно коментувати. Я не можу коментувати того, що пишуть мерзотники. Жодна людина, яка стоїть на ногах, не підтримає такого законопроекту. А він, простий мерзотник, підписав собі вирок, як взагалі якомусь біологічному створінню", - прокоментувала "свободівка".

На думку Фаріон, кількість акцій, присвячених Бандері, Шухевичу, Коновальцеві буде тільки збільшуватись.

"Кількість фундаментальних праць, присвячених цим незнищенним українським героям, буде збільшуватися. Львівська політехніка працює над фундаментальною монографією, присвяченою Романові Шухевичу. Пам'ятники Степану Бандері вже давно перетнули кордон Збручу. Тому, це нещастя на прізвище Колесніченко - просто нещасна людина", - вважає політик.

"Навпаки, це неймовірно стимулюватиме суспільство пізнавати героїчний чин УПА і цього фундаментального націоналістичного триумвірату, яким є Коновалець, Бандера і Шухевич, - зазначила вона. - Нехай це нещастя, цей мерзотник, приїде на Західну Україну — ми його чекаємо".

Відповідаючи на запитання про те, чи буде "Свобода" блокувати ухвалення цього закону у Верховній Раді, Фаріон сказала: "Я не думаю, що тільки "Свобода". Всі притомні люди, які мають свідомість, людську та національну гідність".

Нагадаємо, 6 грудня Колесніченко провів аналогії між українськими націоналістами з ВО "Свобода" і фюрером Третього рейху Адольфом Гітлером і повідомив, що вніс у Верховну Раду законопроект, який передбачає покарання аж до довічного ув'язнення за героїзацію людей, пов'язаних з ОУН і УПА.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1113 | Додав: adminA | Теги: Західну Україну, мерзотник, Колісніченков, Фаріон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 ИринаК. • 14:41, 2012-12-07 [Матеріал]
А ее с нетерпением ждут врачи в психбольнице. Нужно у депутатов требовать справку о вменяемости. В свободе вообще таких агрессивных и невменяемых куча. Вот поэтому в Украине так "хорошо" живется. Не понимаю, как люди могли проголосовать за такое пугало огородное, которое теперь будет учить нас, как жить. Страшно, что фашизм опять возрождается в нашей стране
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]