Пт, 2024-03-29, 00:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:07
Мешканці Горлівки вчинили самосуд над бойовиками. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загиблих серед українських військовослужбовців немає, але п`ятеро дістали поранення. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив прес-секретар Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу жоден український військовий не загинув, але п`ятеро дістали поранення", - сказав Лисенко.

Зокрема, за його словами, одного бійця було поранено в районі шахти "Путилівська" і ще четверо - поблизу Мар`їнки.

Лисенко також повідомив, що в Луганському напрямку бойовики здійснили один обстріл біля села Лобочеве, на Донецькому напрямку кількість обстрілів суттєво знизилась - до 8 озброєних провокацій.

"Проте один з обстрілів поблизу Авдіївки, де бойовики застосували цілий арсенал свого озброєння: міномети, зенітні установки, гранатомети, кулемети зі стрілецькою зброєю - тривав майже півтори години", - сказав він.

За словами спікера АТО, на Маріупольському напрямку половина з 22-х обстрілів припадала на позиції українських військ біля Мар`їнки.

Крім того, сили антитерористичної операції сьогодні знищили п’ятьох бойовиків і ще троє зазнали поранень.

"За даними розвідки, вже сьогодні п’ятеро бойовиків загинули і троє зазнали поранень", - сказав Лисенко.

За його словами, минулої доби до двох Макіївських лікарень з району Ясинуватого доставлено шістьох поранених бойовиків.

Крім того, мешканці тимчасово окупованої Горлівки вчинили спробу самосуду над бойовиками, які обстрілювали антитерористичної операції, щоб спровокувати вогонь у відповідь.

"Також розвідка доповідає: місцеві мешканці Калинівського району у тимчасово окупованій Горлівці здійснили спробу самосуду над бойовиками, які навмисно обстрілювали сили антитерористичної операції, щоб спровокувати вогонь у відповідь. Важкі травми отримали внаслідок цього інциденту Олександр Дробко, Руслан Утанов и Андрій Кононюк", - сказав Лисенко.

Як повідомлялось, за даними штабу АТО, за минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 902 | Додав: adminA | Теги: самосуд, мешканці Горлівки, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]