Пт, 2024-03-29, 13:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:52
Мешканців Донбасу експерти із Нідерландів благають повернути особисті речі загиблих пасажирів "Boeing"
Інші останні Надзвичайні новини

Експерти із Нідерландів попросили мешканців населених пунктів, що перебувають неподалік місця падіння малазійського "Boeing" повернути особисті речі загиблих пасажирів та подякували за співпрацю.

Про це під час брифінгу повідомив Пітер Яп Алберсберг, Головa пошукової місії Королівства Нідерландів із розслідування причин катастрофи "Boeing-777" “Малайзійських авіаліній”, передає УНН.

"Місія з вилучення останків діє вже тиждень і складається із судових експертів та неозброєних представників поліції. На місці події працює до 100 експертів і їх супророводжують представники ОБСЄ. Треба багато часу для вилучення останків тіл загиблих, особистих речей та доказів. Є багато складнощів.

Експерти визначили, що частини літака та особисті речі пасажирів хтось забрав раніше.

Ми дякуємо за можливість робити свою роботу, щоб родичі змогли отримать останки, дякуємо владі та місцевим жителям за допомогу. Але ми попросили місцевих жителів повернути особисті речі жертв, що вони могли знайти на місці падіння літака, щоб повернути їх сім'ям. Ми розуміємо, що падіння літака є також трагедією для місцевих жителів, адже тіла падали на садиби та поля.

Проте просимо посприяти у поверненні особистих речей та допомогти із пошуком тіл, адже репатріація є найважливішим питанням", - зазначив Пітер Яп Алберсберг.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 786 | Додав: adminA | Теги: Boeing, експерти, особисті речі загиблих, Нідерландів, мешканців Донбасу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]