Пт, 2024-03-29, 12:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:54
Метро на Новий рік працюватиме до 3:30
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Новорічної ночі столичний метрополітен працюватиме до 3:30, а всім наземним транспортом кияни та гості міста зможуть користуватися до 4:30, повідомляє видання "Дзеркало тижня. Україна".

У Києві роботу метрополітену, а також наземного громадського транспорту новорічної ночі буде продовжено.

Управління транспорту підготувало проект розпорядження про організацію руху пасажирських перевезень, в якому передбачається продовжити роботу метрополітену на 3 години 30 хвилин і організувати автобусні, тролейбусні перевезення до 4.30 ранку.

Раніше повідомлялося про те, що з 8 грудня по 19 січня на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик від Бессарабської площі до вул. Архітектора Городецького щодня з 11.00 до 22.00 працюватиме Новорічно-різдвяне містечко. На площі біля Пасажу на Хрещатику буде працювати пересувний атракціон "Київська Карусель", а також від Майдану Незалежності до Бессарабської площі курсуватиме "Потяг святого Миколая". Крім того, у новорічно-різдвяному містечку будуть проходити розважальні програми.

Нагадаємо, в період з 30 грудня 2012 року до 8 січня 2013 буде перекрито рух для автотранспорту на вулиці Хрещатик на ділянці від вулиці Інститутської до вулиці Богдана Хмельницького, а в разі необхідності і до Бессарабської площі.

Водіям доведеться об'їжджати і такі вулиці, як Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності) та Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського), де з 18:00 31 грудня 2012 до 6:30 1 січня 2013 буде заборонено рух всього транспорту, крім громадського.

Крім того, водії не зможуть припаркувати свій автотранспорт у центрі міста 31 грудня з 16:00 і 7 січня з 11:00, а саме на вулицях: Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності); Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського); Еспланадна; Рогнідинська (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної); Шота Руставелі (від вул. Рогнединської до вул. Басейної).

Столична ДАІ звертається з проханням до киян та гостей міста з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з обмеженням дорожнього руху. "Також прохання до водіїв - не виїжджати на особистому транспорті без нагальної потреби і по можливості користуватися громадським транспортом", - наголошується в повідомленні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1234 | Додав: adminA | Теги: 3:30, Новий рік метро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]