Сб, 2024-04-20, 05:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:44
Ми маємо справу з людьми важко неадекватними - Макаревич, Жванецький і Шендерович висловилися про справу Савченко. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Журналісти опитали діячів культури РФ щодо їхнього ставлення до справи Савченко. Жоден з них не пристав на офіційну позицію кремлівської пропаганди, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Музикант Андрій Макаревич заявив, що поважає Надію за мужність, однак жодної поради чи оцінки ситуації, що склалася в останні дні, давати не береться.

Сатирик Михайло Жванецький зізнався, що чекатиме, як розвиватимуться події.

А письменник Віктор Шендерович заявив, що в цій справі задіяні неадекватні люди. "Ми маємо справу з людьми важко неадекватними. Я думаю, що в Кремлі рішення по Савченко може приймати лише Путін. Більше не залишилося жодної людини, яка змогла б сказати йому, що він робить фатальну для себе помилку", - сказав Шендерович.

Раніше російська ведуча Тетяна Лазарєва пообіцяла: якщо Надія помре, вона з Росії емігрує. А режисер Володимир Назаров, якого званням народного артиста Росії відзначив саме Путін, тепер записує відеозвернення, в якому теж просить згадати про офіцерську честь. "У страшному кошмарі я не міг собі уявити, що в 2016 році я буду просити вас не вбивати жінку", - зазначив артист.

Крім того, відомий російський поет Андрій Орлов, відомий під псевдонімом Орлуша, присвятив Савченко вірші.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 732 | Додав: adminA | Теги: макаревич, Жванецький і Шендерович, люди важко неадекватні, справа Савченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]