Пт, 2024-04-19, 10:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:14
"Ми росіяни, з нами Бог!": безкоштовна роздача пасок, стройові пісні
Інші останні Новини російської федерації

Сьогодні у Центральному парку культури та відпочинку Сімферополя російська окупаційна адміністрація організувала "церковно-космічне" народне свято "Ми росіяни, з нами Бог!".

Про це повідомляють "Новини Криму".

На святі відзначають відразу кілька подій: православний Великдень, першу річницю загарбання української Автономної Республіки Крим, 70-річчя перемоги Радянського Союзу над нацистською Німеччиною та День космонавтики.

З метою залучення учасників акції з числа місцевого населення о 11.00 почалася благодійна роздача пасок.

О 12.00 пройшла військова реконструкція від військово-патріотичного клубу "Вітчизна" та огляд стройової пісні загонів "Зірниці", після чого розпочався гала-концерт "Наші пісні війни та Перемоги".

На 18.00 у концертному залі Сімферопольського музичного училища імені Чайковського намічена музична вистава російської класики.

Дуже своєрідно свято Великодня, що співпало з радянським Днем космонавтики, відзначили у Пермі, де "розіп'яли" Юрія Гагаріна, порівнявши його з Ісусом Христом.

"Чому Гагарін?.. Це сучасний Ісус від науки, котрий добровільно прийняв на себе перший космічні борошна людства. Тяга до зірок притягнула його болтами до сталевого хреста", - пояснив у себе на Facebook автор роботи Олександр Жунев.

Нагадаємо, що після окупації Криму російські влади піддали півострів фактичній та юридичній ізоляції. Населення страждає від постійних перебоїв з водою, електроенергією. Транспортне сполучення з материком можливо тільки через Керченську переправу, переважно зайняту трафіком російської військової техніки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 855 | Додав: adminA | Теги: роздача пасок, Ми росіяни, стройові пісні, з нами Бог! | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]