Пт, 2024-03-29, 08:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:35
Ми розраховуємо на єдність і солідарність Європи з Україною - Порошенко Меркель
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Порошенко Меркель: Ми розраховуємо на єдність і солідарність Європи з Україною

Під час сьогоднішньої зустрічі з канцлером Ангелою Меркель президент Петро Порошенко заявив, що Київ розраховує на єдність і солідарність Європи з Україною.

Український лідер підтвердив відданість України мінським домовленостям, а також нагадав про необхідність підтримки Києва з боку Євросоюзу. Про це глава держави Петро Порошенко розповів під час брифінгу для ЗМІ у Києві за результатами зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

«В Кремлі все ще мріють змінити цивілізаційний вибір України», — зазначив Порошенко.

За його словами, Україна голова виконувати безпековий компонент мінських домовленостей. Разом з тим глава держави наголосив, що ефективність мінських домовленостей залежить не тільки і не стільки від Києва, як від Москви.

Також він зауважив, що Україні від Європи потрібна єдність і солідарність.

«Хотів би висловити щиру вдячність канцлеру за те, що ви зберегли і продовжуєте зміцнювати єдність і солідарність з Україною всередині ЄС», — резюмував Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні у Києві розпочалася зустріч президента Порошенка та федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель. Перед брифінгом для ЗМІ відбулася зустріч Порошенка та Меркель у форматі «віч-на-віч».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: Європа, україна, єдність і солідарність, Порошенко Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]