Чт, 2024-03-28, 12:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:00
Ми знайдемо вирішення конфлікту на Донбасі в рамках "нормандського формату"- Меркель
Інші останні Новини Європейського Союзу

Канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що санкції проти РФ будуть зняті, коли в них не буде потреби.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна, про це вона повідомила у вівторок на прес-конференції.

"Санкції щодо Росії будуть зняті, коли в них більше не буде необхідності. Ми знайдемо вирішення конфлікту (на Донбасі. - Ред.) в рамках нормандського формату", - сказала А.Меркель

"До початку навчального року було досягнуто режим припинення вогню", - нагадала вона.

"Коли ми зможемо реалізувати порядок денний Мінських домовленостей, у нас з'являться хороші шанси, за яких ми зможемо зняти санкції", - сказала канцлер.

Як повідомлялося раніше, увечері 22 серпня відбулася телефонна розмова лідерів країн "нормандського формату". За підсумками розмови було погоджено спільну заяву, в якій вони висловили підтримку запланованого рішення Тристоронньої контактної групи оголосити режим припинення вогню з 25 серпня з нагоди початку навчального року.

Президент України Петро Порошенко заявив, що сподівається на відповідальну позицію Російської Федерації щодо припинення вогню на Донбасі в зв'язку з початком так званого "шкільного перемир'я".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 748 | Додав: adminA | Теги: Донбас, нормандський формат, вирішення конфлікту, Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]