Пт, 2024-03-29, 07:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:07
Микольська - режим вільної торгівлі з Туреччиною включатиме аграрні товари
Інші останні Економічні новини

Угода про вільну торгівлю між Україною та Туреччиною покриватиме всі сектори, в тому числі сільське господарство.

Про це в інтерв'ю "Європейській правді" повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговий представник України Наталія Микольська.

"З Туреччиною, як ми вважаємо, у нас відбувся певний прорив у переговорах – на політичному і переговорному рівні було ухвалено рішення про те, що угода покриватиме всі сектори. Для нас це дуже важливо, оскільки це означає включення сільського господарства в угоду, на що Анкара досі не погоджувалася. Для нас це принципово важливо", - заявила вона.

Микольська зазначила, що для України укладення угод про вільну торгівлю не є самоціллю.

"Поки ми не побачимо, що ті умови, яких ми дійшли в рамках переговорного процесу, дійсно працюватимуть для українських експортерів, переговорний процес завершений не буде", - додала вона.

Зазначимо, що раніше в МЕРТ вважали, що режим вільної торгівлі з Туреччиною не буде корисним для України без включення аграрних товарів.

Раніше повідомлялося,що Угода про вільну торгівлю між Туреччиною і Україною буде підписана остаточно до кінця цього року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 661 | Додав: adminA | Теги: режим вільної торгівлі, Микольська, аграрні товари, Туреччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]