Пт, 2024-04-19, 00:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:23
Милобога виключили з "Самопомічі" за змову з Вілкулом
Інші останні Політичні новини

Партія "Об'єднання "Самопоміч" ухвалила рішення про виключення з членів партії голови Криворізького відділення Юрія Милобога.

Про це йдеться в заяві партії, оприлюдненій в суботу, 3 квітня.

В партії зазначили, що після рішення Верховної Ради провести перевибори мера Кривого Рогу 27 березня "стало відомо, що наш кандидат на посаду мера Юрій Милобог веде переговори з представниками "Опозиційного блоку".

"Мова йде про аудіозапис, на якому зафіксовано розмову Милобога з чоловіком, який представляв його інтереси в переговорах зі штабом Юрія Вілкула, про отримання грошової винагороди в обмін на припинення подальшої боротьби", - відзначили в "Самопомічі".

"Після відвертої розмови з кандидатом і озвучування відомих нам фактів він визнав правдивість цієї інформації, підтвердив автентичність записів і погодився, що в цій ситуації партія не має морального права висувати його на нові вибори. На з'їзді партії в Харкові він оголосив про відмову від подальшого балотування", - йдеться в повідомленні.

"Політична Рада партії Об'єднання "Самопоміч" вирішив виключити голову криворізького відділення Об'єднання Юрія Милобога з членів партії і призначити партійну комісію для комплексного вивчення ситуації в місцевому осередку і допомоги місцевим активістам", - йдеться в заяві.

Як відомо, за підсумками виборів мера Кривого Рогу, які відбулися 27 березня в один тур, перемогу здобув діючий мер міста Юрій Вілкул: за нього проголосували більше 73% виборців. За кандидата від "Самопомічі" Семена Семенченкa проголосували 10,74% виборців.

Поліція Кривого Рогу прийняла 39 звернень за фактами порушень виборчого законодавства в ході позачергових виборів міського голови, волевиявлення пройшло без порушень громадського порядку.

Раніше спостерігачі "Опори" заявляли, що на виборах виявлені випадки порушення таємниці голосування, випадки фотографування бюлетенів і незначні процедурні порушення.

Вибори в Кривому Розі були призначені після фальсифікації результатів другого туру виборів мера на користь Юрія Вілкула в листопаді 2015 року, після яких в місті щотижня проходили Віче з вимогою до влади не визнавати результати виборів і призначити нові. Участь в акціях брали нардепи і місцеві активісти.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 872 | Додав: adminA | Теги: Вілкул, Самопоміч, змова, Милобог, Виключення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]