Чт, 2024-04-25, 19:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:07
Міністр Жданов - український штаб у Ріо працює в режимі нон-стоп
Інші останні Спортивні новини

  Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов взяв участь у засіданні Олімпійського штабу в Ріо-де-Жанейро. Про це повідомляє урядовий портал.

"Разом із керівництвом штабу - шефом місії Ніною Уманець, заступником шефа місії Миколою Костенком, членами штабу, спортсменами та тренерами - Ігор Жданов ознайомився із соціально-побутовими умовами проживання команди", - йдеться в повідомленні.

Він поспілкувався з тренерами, спортсменами, масажистами й лікарями збірної. "Є деякі моменти й недоліки з водою та іншими побутовими речами, але поступово вони вирішуються. Вкотре обговорили ситуацію із російськими засобами масової дезінформації. Рекомендація уникати спілкування з російськими пропагандистами залишається в силі. Наш штаб працює в режимі нон-стоп, команда налаштована на боротьбу", - зазначив міністр після спілкування.

Українка Костевич провалила кваліфікацію змагань зі стрільби

Українка Олена Костевич не змогла пробитися до фіналу олімпійських змагань зі стрільби з пневматичного пістолета (10 м), які проходять в Ріо-де-Жанейро. У фінальну частину змагань проходили вісім найкращих стрільців кваліфікації. Костевич, вибивши 378 очок, посіла 28-ме місце. В активі у переможниці кваліфікації росіянки Віталіни Бацарашкіної 390 очок.

Також зазначимо, що дана дисципліна є коронною для 31-річної Костевич. У ній вона стала олімпійським чемпіоном Афін-2004 та бронзовим призером Лондона-2012.

Усі три українські тенісні пари програли у першому колі Олімпіади

У Ріо-де-Жанейро (Бразилія) завершилися матчі першого кола парного тенісного турніру, в якому всі три українських дуети програли і вибули з подальшої боротьби.

У чоловічому турнірі нашу країну представляв дует Ілля Марченко - Денис Молчанов, які провели перший і останній на олімпійському турнірі матч проти італійців Фабіо Фоньїні й Андреаса Сеппі. Гра в українців явно не вдалася і вони поступилися у двох партіях - 3:6. 4:6.

Трохи раніше в жіночому парному розряді сестри Людмила і Надія Кіченок протистояли китайському дуету Ху Іфань - Сайсай Женг і зазнали розгромної поразки - 0:6, 3:6.

Останньою третьою парою, яка також виступала у жіночих змаганнях, був дует Еліна Світоліна - Ольга Савчук, який провів найбільш напружений матч і таки мав шанси на успіх. Утім, у трисетовій боротьбі українки поступилися в останній момент, програвши два гейми поспіль за рахунку 4:4. Загальний рахунок гри - 6:7 (1), 6:1, 4:6.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: міністр Жданов, український штаб, ріо, Нон-стоп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]