Пт, 2024-03-29, 01:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:58
Міноборони: це "військові навчання" - війська Західного округу міняють дислокацію
Інші останні Надзвичайні новини
Колона з кількома десятками БТРів і вантажівками проїхала по вулиці у напрямку виїзду зі Львова у суботу, 8 березня. Про це пише ZAXID.NET.

У Західному регіональному медіацентрі Міністерства оборони України розповіли про "тренування", що проводяться.

Однак, повідомляти деталі відмовилися, назвавши це військовою таємницею.

Разом з тим, керівник медіацентру Олександр Поронюк попросив жителів з ​​розумінням поставитися до пересування військової техніки по території області.

"Велике прохання, щоб в колони не "вклинювались" автомобілі. Військові проводять тренування", - сказав він.

Того ж дня в Інтернеті з'явилося відео, як українські військові залишають місця постійної дислокації і в Житомирі.

Нагадаємо, Міноборони спростувало чутки про викрадення зенітно-ракетних комплексів "Игла". Інформація про викрадення зі складів аеромобільного полку у Львові великої кількості боєприпасів, вибухових речовин і навіть ракет не відповідає дійсності. Про це заявив представник регіонального медіа-центру Міноборони України Тарас Грень.

Раніше РИА "Новости" повідомило, посилаючись на джерело, про те, що в ході безладів в Україні з військових складів було викрадено декілька переносних зенітно-ракетних комплексів "Игла".

За інформацією, нестачу знарядь було зареєстровано в 80-му окремому аеромобільному полку, де зберігалося 54 комплекти, і в 27-й окремій мобільній бригаді, розквартированій в 45 кілометрах від Львова. Там знаходилося 90 ПЗРК. Джерело стверджувало, що нове керівництво військового відомства України намагалося "закамуфлювати" цю ситуацію і поповнювало склади старими і випробуваними екземплярами.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: війська Західного округу міняють ди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]