Пт, 2024-03-29, 08:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:12
Минулої доби окупанти 37 разів обстріляли позиції ВСУ. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби на Донбасі російсько-окупаційні війська здійснили 37 обстрілів позицій українських бійців. Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 152-міліметрової артилерії терористи обстріляли Широкине. З мінометів, озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї - Талаківку, Мар`їнку, Павлополь, Новотроїцьке, Широкине, Лебединське, Гнутове, Степне та Водяне.

На Донецькому напрямку зі 122-мм артилерії бойовики обстріляли Авдіївку, а з озброєння БМП, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї – Луганське.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Троїцькому, а по Новоолександрівці та Кримському стріляли з гранатометів та стрілецької зброї.

Зазначимо, з початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 23 обстріли позицій українських військових. Про це у п'ятницю 25 листопада повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

"На Маріупольському напрямку по Широкиному вогонь вела 152 міліметрова артилерія противника. З мінометів, БМП, гранатометів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по Талаківці, Павлополю, Новотроїцькому, Широкиному, Лебединському, Гнутовому та Водяному", - йдеться у повідомленні.  

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 816 | Додав: adminA | Теги: минулої доби, обстріл, окупанти, позиції ВСУ, 37 разів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]