Чт, 2024-03-28, 21:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:35
Минулої доби в зоні АТО режим тиші дотримувався зразково. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Жоден український військовий не загинув і не поранений за добу на передовій. Відведення озброєння в Донецькій області має розпочатися у неділю, 18 жовтня, повідомив спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"Вчора по всій лінії розмежування "режим тиші" витримувався зразково, в результаті чого жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений", - сказав він на брифінгу в Києві.

Лисенко також зазначив, що українські військовослужбовці не зафіксували польотів російських безпілотників.

"Із завтрашнього дня має початися відведення гармат калібру до 100 мм і мінометів калібру до 120 мм в Донецькій області", - поінформував спікер АП.

Відзначимо, раніше в прес-центрі АТО повідомили про завершення першого етапу щодо відведення озброєння, передбаченого мінськиму домовленостями.

У той же час, бойовики з угрупування "ДНР", які тимчасово контролюють окремі райони Донецької області (ОРДО), перенесли початок нового етапу відводу озброєння калібром менше 100 мм на 21 жовтня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, режим Тиші, минула доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]