Чт, 2024-03-28, 22:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:44
Міранда Керр, гола фотомодель, закликала роздягатися не соромлячись
Інші останні Новини світу

28-річна Міранда Керр у січні цього року стала мамою, а у листопаді повністю роздяглася для журналу Industrie, продемонструвавши бездоганне тіло. Модель не втомлюється повторювати, що люди не повинні соромитися своїх тіл, нехай навіть неідеальних.

"Нам має бути комфортно, бути голим - природно, і абсолютно не вульгарно", - заявила вона в інтерв'ю, повідомляє ТСН.

Як "ангелу" Victoria's Secret після пологів вдалося зберегти фігуру - не є таємницею. Щоб відновити форму після пологів, Міранді довелося постаратися. Керр займалася йогою, пілатесом і силовими тренуваннями. Манекенниці доводиться працювати над собою вдома, бо вона сама няньчиться із сином Флінном.

"Звичайно, часу катастрофічно не вистачає, але я намагаюся займатися спортом щодня. Вдома я роблю вправи, заразомі граючись з сином на підлозі", - розповідає Міранда.

Зазначимо, що місяць тому в Нью-Йорку сталася одна з найяскравіших як в прямому так і в переносному сенсі подій осіннього сезону - модне шоу відомої марки нижньої білизни Victoria's Secret. Найкрасивіші моделі були майже без одягу, лише в яскравій білизні, доповненій аксесуарами на кшталт півтораметрових крил.

Незадовго до цього Адріана Ліма представила нову колекцію Victoria's Secret. Бразильська модель виглядає приголомшливо і сексуально в чорній мереживній білизні з підтяжками і крихітними різнокольоровими трусиками. В цілому колекція традиційно складається із трусиків, бюстгальтерів та корсетів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1153 | Додав: adminA | Теги: Міранда Керр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]