Чт, 2024-03-28, 14:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:09
Місячне затемнення, яке припаде на фазу повні, побачать українці
Інші останні Новини світу науки і технологій
У п'ятницю 18 жовтня, о 23.48, розпочнеться напівтіньове місячне затемнення, яке завершиться о 3.52 19 жовтня. Українці зможуть його побачити неозброєним оком. "Нижня частина Місяця набере червоного відтінку", - пояснив заввідділу Головної обсерваторії НАН України Іван Крячко, пишуть "Вести".

"Це затемнення збігається з повнею, - каже астролог Лілія Романова. - У такій ситуації підсумовуються і посилюються думки й емоції - і позитивні, і негативні. У повний місяць у людей відзначається повнокров'я, тому остерігайтеся ситуацій, які можуть викликати крововтрату, стежте за тиском. Окрім того, повний місяць загострює почуття і реакції. Якщо в інші дні люди тільки сваряться, то в таку ніч може дійти до поножовщини. Намагайтеся спрямувати думки в позитивне річище: думати не про хворобу, а про здоров'я, не про сварку, а про примирення. А ще Місяць - покровитель жінок, тому дамам потрібно побажати собі у цей день бути красивою і бажаною".

10 травня на Землі спостерігали незвичне кільцеподібне сонячне затемнення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1024 | Додав: adminA | Теги: українці, фазу повні, місячне затемнення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]