Ср, 2024-04-24, 06:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:38
"Містер" продовжив контракт з "Шахтарем" ще на два роки - Мірча Луческу вже нікуди не йде
Інші останні Спортивні новини
Епопею в ЗМІ з відходом головного тренера донецького "Шахтаря" Мірчі Луческу завершено. Румунський фахівець поновив угоду з "гірниками", яка минала у червні цього року. Контракт "Містера" з "Шахтарем" продовжений ще на два роки. Про це повідомляє сайт офіційний сайт донецького клубу.

Раніше ЗМІ приписували інтерес до персони Луческу з боку махачкалинського "Анжи", французького ПСЖ, міланського "Інтера" і турецьких клубів.

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов: "Коли ми говорили про контракт, питання про гроші взагалі не стояло. Бо це не головне ні для мене, ні для "Містера". Мене цікавило лише одне головне питання: чи досягла ця команда максимуму, чи вона може зробити крок уперед? "Містер" відповів мені просто: "Я люблю наших уболівальників, люблю наших гравців. Вірю в своїх помічників. Я переконаний в тому, що разом з клубом, об'єднавши зусилля, ми здатні завоювати нові вершини".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 986 | Додав: adminA | Теги: контракт, Мірча Луческу, Шахтар, два роки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]