Пт, 2024-03-29, 02:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:23
Мітингувальників за Януковича запросили на концерт "Океану Ельзи"
Інші останні Культурні новини
Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк пропонує учасникам провладного мітингу, який відбудеться в Києві на вихідних, відвідати концерт групи "Океан Ельзи" на Майдані Незалежності о 20:00 суботи, 14 грудня.

"Ми спеціально відведемо місце для цих людей там, вгорі на вул Інститутській. Хай приходять на Майдан і на концерт" - cказав він на мітингу на Майдані.

"Це будуть не "регіони", там нікого немає, крім Януковича, Рибака і Азарова. Це наші брати і сестри, вони теж українці незалежно від того, якою мовою говорять і звідки вони родом", - зазначив Яценюк.

У свою чергу, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко закликав "майданівців" у вихідні не піддаватися ні жодні провокації і не проявляти агресії.

"У кого буде хоч якась агресія, той буде мати справу зі мною", - додав Кличко. Як повідомлялося, група "Океан Ельзи" виступить на Майдані у своєму "золотому" складі. Влада звозить на вихідні до Києва близько 200 тисяч осіб.

Нагадаємо, мітинги на підтримку Віктора Януковича проходитимуть на Європейській площі столиці. Опозиція збирає Народне віче на 12:00 в неділю, 15 грудня.

У суботу, 14 грудня група "Океан Ельзи" виступить в першому складі на сцені Євромайдана на столичному Майдані Незалежності.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1001 | Додав: adminA | Теги: Океану Ельзи, Януковича, мітингувальників | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]