Ср, 2024-04-24, 16:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:06
Митник написав заяву про звільнення на торті
Інші останні Новини світу
Британський митник вирізнився оригінальним відчуттям гумору. Кріс Холмс, митник лондонського аеропорту Станстед написав заяву про звільнення на торті.

Про це повідомляє Лента.ru з посиланням на британську газету Metro.

У виконаному кремом посланні Холмс пояснив своє рішення. За його словами, в день звільнення йому виповнився 31 рік, і в цьому віці він усвідомив головні цінності свого життя. Холмс пояснив, що у нього нещодавно народилася дитина, тому митник пообіцяв після звільнення проводити більше часу з сім'єю.

Користувачі інтернету розмістили фотографію торта на форумі Reddit, де новина за день набрала понад дві тисячі коментарів. Холмс заявив, що не чекав стільки уваги, однак радий цьому. Коментуючи свою заяву про звільнення, він підкреслив, що ніколи ще не писав стільки тексту кремом.

Холмс заявив, що надалі буде професіонально займатися випічкою тортів. Раніше митник займався цим паралельно з основною роботою. У 2010 році він відкрив свій власний сайт, на якому став пропонувати випічку на замовлення.

А ось білоруським митникам доведеться мати справу з кондитерськими виробами в примусовому порядку. Бєларусь закрила свій ринок для продукції українських кондитерів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 976 | Додав: adminA | Теги: Заява, торт, звільнення, Митник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]