Чт, 2024-04-25, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:34
між Стамбулом та Одесою запустили пасажирське поромне сполучення
Інші останні Економічні новини

  Наповнюваність порому Хайдарпаша (Стамбул) і Одесою - 90%.

Між Стамбулом і Одесою налагоджено пряме пасажирське поромне сполучення. Про це повідомив посол України в Туреччині Андрій Сибіга в Twitter у неділю, 9 квітня.

"Турецька Республіка і Україна стають ближче - сьогодні розпочато пряме пасажирське поромне сполучення між Хайдарпаша (Стамбул) і Одесою - 90% наповнюваність", - йдеться у повідомленні.

Хайдарпаша - головний вокзал Турецьких державних залізниць на Анатолійському боці Стамбулу в Хайдарпаша біля Кадикьой. Був побудований для прийому потягів Багдадської і Хіджазької залізниці. Вокзал обслуговує азійські передмістя Стамбулу і всю східну частину Туреччини аж до кордонів з Вірменією, Іраном і Сирією. До 2012 року станція була найбільшим пересадним вузлом Туреччини що приймав міжміські, регіональні та приміські поїзди.

Раніше з проханням запровадити українське телебачення у турецьких готелях звернувся до Асоціації готельєрів цієї країни  Посол України в Туреччині Андрій Сибіга.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: Стамбул, пасажирське поромне сполучення, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]