Пт, 2024-04-19, 17:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:36
Молодій Україні – правду про її героїв! Табачник геть!
Інші останні Культурні новини Молодій Україні – правду про її героїв!

Згідно повідомлень засобів масової інформації з програми зовнішнього незалежного оцінювання для вступу у вищі навчальні заклади України з історії Міністерством освіти і науки вилучено ряд знакових постатей та подій епохи національно-визвольних змагань.

Зокрема з питань зникли згадки про Степана Бандеру, Романа Шухевича та Дмитра Донцова, про рух шестидесятників, натомість вступники мають знати про діяння більшовицьких колонізаторів, зокрема Щорса, П’ятакова та їм подібних.

«На жаль, ці дії вписуються в загальну політику перетворення сучасної України в УРСР, яку здійснює теперішня влада. А Дмитро Табачник займається, власне, перетворенням історії України в історію Української РСР. Відповідно, з цієї історії вилучаються усі особи, які боролися проти радянської влади», – зазначає в своєму коментарі до цієї інформації історик Володимир В’ятрович.

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) в своїх заявах неодноразово наголошувала, що діяльність Дмитра Табачника на міністерській посаді спрямована на вихолощення патріотичного виховання та деукраїнізацію в системі освіти. Апологет більшовицького тоталітаризму та активний втілювач експансії «русского міра» не може обіймати пост міністра освіти.

ОУН закликає протестувати проти русифікації молодого покоління українців та приховування героїчних сторінок нашої історії. На постатях борців за свободу Батьківщини має виховуватися нове покоління українців.

Молодій Україні – правду про її героїв!

Табачника – у відставку!

Слава Україні!


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1015 | Додав: adminA | Теги: Україні, Табачник геть, Героїв, правду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]