Пт, 2024-03-29, 12:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:28
Мороз досі не може пробачити Ющенку розпуск парламенту
Інші останні Політичні новини

Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає реакцію європейської громадськості і вимоги "звільнити Тимошенко" проявом політики подвійних стандартів по відношенню до України і її політикуму.

Про це лідер СПУ заявив в ефірі струм-шоу "Шустер LIVE", повідомляє прес-служба партії.

"Чому Європа, США не обурювалася, коли Ющенко незаконно розпустив парламент в 2006-му році? Чому ВР мовчала, коли відбувалося знущання з Конституції, згортання європейських підходів управління, реформа самоврядування?", - заявив Мороз.

"Давайте вирішимо, що сьогодні важливіше для країни: вирок Тимошенко або падіння рівня життя, перспектива продажу землі, платіжки за послуги ЖКГ, за газ?!", - цитує свого лідера прес-служба Соцпартії.

На його думку, сьогодні обговорювати тему "політичного переслідування" Тимошенко і перспективи нинішньої опозиції, це все одно що з'ясовувати, що краще - Луї Віттон або Бріоні? "Люди не можуть вижити, соціальні стандарти погіршуються, ось-ось почнуть розпродавати землю, а значить і незалежність. Тому висновок Тимошенко не має бути темою номер один для України", - вважає Мороз.

Повідомлялося, що у Венеціанській комісії висловили думку, що справа колишнього прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко не повинен був розглядати тимчасовий суддя.

Раніше прем'єр-міністри Чехії, Угорщини і Польщі Петр Некас, Віктор Орбан і Дональд Туск заявили, що перешкоджатимуть євроінтеграційним процесам України до тих пір, поки екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко знаходиться у в'язниці.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1103 | Додав: nowyny | Теги: мороз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]