Чт, 2024-03-28, 17:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:11
Може, краще Коломойський з Медведчуком? - у Зеленського про дебати з Порошенком
Інші останні Новини України

Радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка заявив, що  тому немає про що дебатувати з кандидатом у президенти та чинним головою держави Петром Порошенком, у тому числі і через те, що він вважає свого конкурента "маріонеткою Коломойського". Про це він заявив в ефірі програми "Нині вже" на Громадському.

За його словами, раніше Зеленський був готовий провести дебати з Порошенком.

"Питання таке — про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на найвищій посаді в країні і вона все могла довести і пояснити своїми справами?", - сказав радник Зеленського.

"Якщо у вас є якийсь план на 5 років — чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм", — додав  Рябошапка.

Радник шоумена зазначив, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму та членів команди.

"Обговорювати ці обличчя і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може він з Коломойським влаштує дебати? Чи Коломойський з Медведчуком?", — резюмував Рябошапка.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 913 | Додав: abel | Теги: рябошапка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]