Сб, 2024-04-20, 15:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:33
Можливість розгортання миротворців на Донбасі Фріланд обговорила із Тіллерсоном
Інші останні Новини України

Міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд напередодні візиту до України обговорила із державним секретарем США Рексом Тіллерсоном питання розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі.

Про це повідомляється на сайті Державного департаменту США

Під час прес-конференції в Оттаві Фріланд повідомила, що відбулася вдала розмова стосовно можливості розгортання миротворчої місії ООН.

"Що стосується України Рекс та я мали дуже хорошу розмову з приводу можливої миротворчої місії та рішучої підтримки наших двох країн щодо суверенітету і територіальної цілісності України в умовах незаконного російського вторгнення та окупації української території", - заявила Фріланд.

"Наша розмова була особливо корисною, оскільки завтра я перебуватиму з візитом в Україні та матиму зустрічі з керівниками українського уряду", - додала вона.

Раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд відвідає Україну 21-22 грудня для обговорення питання врегулювання конфлікту на Донбасі та просування реформ в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 658 | Додав: adminA | Теги: Тіллерсон, Донбас, Фріланд, розгортання миротворців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]