Чт, 2024-04-25, 08:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Можливості змінити політичні відносини з РФ прем'єр Латвії не бачить
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Прем'єр Латвії не бачить можливості змінити політичні відносини з РФ.

Прем'єр-міністр Латвійської Республіки Маріс Кучінскіс наразі не вбачає можливості змінити формат політичних відносин з РФ.

Про це він заявив на зустрічі в Києві з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, главами урядів Естонії та Литви Юрі Ратасом і Саулюсом Сквярнялісом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вважаємо, що на даний момент немає можливості змінити наші політичні відносини з РФ. Вважаю, що дії Росії суперечать Мінським угодам та не сприяють врегулюванню конфлікту (на Донбасі - ред.)", - зазначив Кучінскіс.

На його переконання, варто жорсткіше прив’язати Мінський процес до продовження санкцій проти РФ. "Росія зобов’язана піти на конструктивні переговори", - додав прем’єр Латвії.

Він нагадав, що РФ протягом останніх місяців вчинила чимало порушень. Зокрема, йдеться і про рішення щодо визнання так званих паспортів "ЛНР" і "ДНР", захоплення українських підприємств на окупованих територіях, нескінченні обстріли на Донбасі, уточнив Кучінскіс.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 726 | Додав: adminA | Теги: прем'єр Латвії, можливості зміни, політичні відносини, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]